Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sdp:n puoluekokous siirtyy elokuun loppuun – Kokouspaikkana säilyy Tampere-talo

Koronavirus pakottaa puolueita siirtämään puoluekokouksiaan. Sdp tiedotti siirrosta sunnuntaina.

Sdp liittyy puoluekokoustaan koronavirustilanteen takia siirtävien puolueiden joukkoon. Sdp: puoluehallitus päätti asiasta sunnuntaina.

Puoluekokous siirtyy kesäkuulta elokuun loppuun. Puoluekokous alkaa lauantaina 22.8. ja päättyy maanantaina 24.8. Kokouspaikkana säilyy Tampere-talo.

– Puoluehallitus teki kokonaisarvioinnin tilanteesta ja päätyi siirtämään puoluekokouksen myöhempään ajankohtaan. Me haluamme, että kokous on kaikille puoluekokousedustajille ja muille osallistujille turvallinen, sanoo puoluesihteeri Antton Rönnholm tiedotteessa.

Keskusta ilmoitti torstaina siirtävänsä oman puoluekokouksensa kesäkuulta syyskuun alkuun. Samalla kokouspaikka vaihtuu Vantaasta Ouluksi. Keskustan puoluekokous on massiivinen tapahtuma, jossa on koolla tuhansia ihmisiä.

Kokoomuksen puoluekokouksen piti olla Porissa kesäkuun alussa. Nyt kokous siirtyy niin ikään syyskuun alkuun. Vihreät ja rkp ilmoittivat jo aiemmin siirtävänsä puoluekokouksiaan. Lykkäämiseen on päätynyt myös perussuomalaiset, joka siirsi puolueneuvostonsa kokouksen kesäkuulta syyskuun loppuun. Paikkana säilyy Rovaniemi.