Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hattulasta kesäkuussa kadonneen Krista Laihon auto löytyi Porista - Poliisi kaipaa edelleen havaintoja naisen liikkeistä

Ohikulkija löysi auton Porin Noormarkusta. Viimeiset havainnot Laihosta tehtiin kesäkuun alussa Turussa.

Kesäkuun alussa Hattulasta kadonneen Krista Laihon käyttämä auto on löytynyt. Satunnainen ohikulkija löysi Laihon auton Porin Noormarkun Harjakankaalta tämän viikon maanantaina.

Krista Laiho on edelleen kateissa ja poliisi pyytää ilmoittamaan tiedot Laihon katoamisesta tai hänen käyttämänsä ajoneuvon, musta Chevrolet Cruze SNE-479, liikkeistä aikavälillä 6.6. – 20.7.

Poliisi ei tällä hetkellä epäile Laihon katoamiseen liittyvän rikosta.

Laiho on liikkunut tämän mallisella autolla:

Vuonna 1992 syntynyt Krista Laiho oli lähtenyt liikkeelle Hattulasta perjantaina kesäkuun 5. päivänä. Poliisille tulleiden tietojen mukaan hänet olisi nähty seuraavana päivänä puolen päivän jälkeen Turun Brahenkadulla.

Laiho on 172cm pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on punertavat hiukset. Poliisi pyytää vihjeet ja havainnot Laihon liikkeistä ja olinpaikasta sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi . FL

Lisää aiheesta: Missä on kadonnut Krista Laiho? Hattulasta lähteneestä naisesta tehtiin viimeiset havainnot Turussa (30.6.2020)