Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Chris Paton järkyttyi suomalaisesta grillaamisesta ja halusi paikata vajeen – Kattoterassilta saa pian BBQ-ruokaa

Chris Paton haluaa opettaa suomalaiset amerikkalaiseen grillauskulttuuriin, jossa makkaraa ei hiillosteta mustaksi liian kuumassa lämmössä.

Chris Paton sattui noin kuukausi sitten ajelemaan pitkin Forssan Kartanonkatua. Hänen katseensa osui lasitettuun kattoterassiin Bar Mainion yhteydessä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi