Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Makkaraa ja margariinia, sipsejä ja sokeria – Suomen Maatalousmuseo Sarka tarjoilee elintarviketeollisuuden historiaa

Elintarviketeollisuuden kehityksestä kertova näyttely on esillä ensi vuoteen Suomen maatalousmuseossa.

Suomen maatalousmuseo Sarassa avautuu perjantaina 5. helmikuuta uusi näyttely Tehtaan tekemää ruokaa. Siellä selviää esimerkiksi mistä lähtien sokeria on valmistettu Suomessa tai vaikkapa miten valmistetaan sipsejä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi