Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kati Malisen aamu alkaa rasvakahvilla ja juustomunakkaalla – Ketoilija pitää itsensä kylläisenä syömällä vain pari kertaa päivässä

Ketokeittiössä vältellään hiilihydraatteja ja suositaan rasvaa. Ateriat ovat tuhteja.

Kati Malisen aamu on alkanut tuttuun tapaan: kuppi rasvakahvia, juustomunakas ja vähän vihreitä kasviksia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi