Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sisäelimet väistyivät lautasilta, vieraille tarjottiin voileipäkakkua ja vastuu ruokatuotteen esittelystä siirtyi kauppiaalta pakkaukselle – Sarka-museon näyttelyt kertovat ruoanvalmistuksen teollistumisesta ja 70-luvun muotiruoista

Sarka-museon Tehtaan tekemää ruokaa -näyttely kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinaa ja pohtii, miksi nykyisin syömme sellaista ruokaa kuin syömme.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi