Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loimaan seudulla rakennetaan makureitti matkailijoille – "Mielikuvitus saa laukata vapaasti, mutta kytköksen paikalliseen ruokaan ja raaka-aineisiin tulee käydä ilmi"

Loimaan ja Pöytyän alueelta haetaan ruokamatkailukohteita, joiden avulla luodaan ruokamatkailukartta.

Loimaan seudulla rakennetaan makureitti matkailijoille. Loimaan ja Pöytyän alueelta haetaan ruokamatkailukohteita, joiden avulla luodaan ruokamatkailukartta. Käytännön tiedonkeruusta vastaavat PelMe (Pelloilta metsien kautta merelle) ja KulTa (Kuluttajat ruokatalouden keskiössä) -hankkeet.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi