Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mellilän Koivistonkulmalla panostetaan luomuun – Joeli ja Elina Lintulan pitkäjänteinen kehitystyö sai Luomuliitolta kunniamaininnan

Joeli ja Elina Lintulan pitkäjänteinen kehitystyö sai Luomuliitolta kunniamaininnan. Luomuruoan tuotannossa kaiken lähtökohtia ovat maaperän hyvinvointi ja viljelykierto.

Koivistonkulman Luomutila Mellilässä on nykyisen isännän Joeli Lintulan sukutila, jota viljelivät jo hänen isovanhempansa. Sittemmin Lintulan vanhemmat siirtyivät luomuviljelyyn vuonna 2000, ja sukupolvenvaihdos tehtiin vuonna 2006.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi