Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja – Forssan Lamminrannan parkkipaikan läheisyydessä epäillään tapahtuneen seksuaalirikos lauantaina

Hämeen poliisi tutkii tapahtumaa, jossa alaikäisen tytön epäillään joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi.

Rikoksen epäillään tapahtuneen Forssassa lauantai-iltana 5. kesäkuuta noin kello 23 aikoihin Lamminrannan uimarannan läheisyydessä.

– Rikoksen epäillään tapahtuneen Lamminrannan uimarannan parkkipaikan läheisyydessä, kertoo rikosylikomisario Riku Vihtilä Hämeen poliisista.

Vihtilä totesi tiistaina iltapäivällä, että poliisi pyytää tapahtuneesta edelleen havaintoja. Tässä vaiheessa hän ei kommentoi asian tutkintaa enempää.

Teosta epäillään 20–30 vuotiasta, noin 180 cm pitkää ulkomaalaisen oloista miestä, joka kuitenkin puhuu hyvää suomea.

Normaalivartaloisella epäillyllä on tummat tai mustat sivulta lyhyeksi leikatut hiukset. Vaatetuksena epäillyllä oli tekoaikaan tummat polviin ulottuvat farkkushortsit ja musta ohut takki.

Epäilty on poistunut paikalta jalkaisin.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa sähköpostitse: vihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelimitse p. 0295 414 222

Juttu päivitetty 8.6.2021 klo 14.33 poliisin antamilla uusilla tiedoilla.