Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tee salaatinkastike mummon tai New Yorkin suosikkiravintolan tapaan – Julkkiskokki kehottaa kokeilemaan hapokasta kastiketta myös pihvin tai kalan kanssa

Valmista lämpimänä kesäpäivänä raikkaita salaatteja, joissa kastike ei jää sivuosaan. Yhdistele eri salaattilajikkeita, kuten mietoa tammenlehtisalaattia ja pähkinäistä vuonankaalia. Runsaampi salaatti syntyy grillissä käytetyistä hävikkikasviksista.

Kesäiseen salaattiin tarvitaan reilu kourallinen rapeaa vihersalaattia syöjää kohden, mieluiten avomaalla kasvanutta romainea. Joukkoon lisätään hieman pippurista friseesalaattia terävöittämään kokonaisuutta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi