Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotoinen ruoanlaitto mullistui, kun naiset alkoivat siirtyä työelämään – 80-luvun keittokirjassa kerrotaan, miten joulukinkku valmistetaan mikroaaltouunissa

Kun naiset alkoivat 60-luvulla siirtyä töihin kodin ulkopuolelle, teollisuus ryhtyi kehittelemään valmisruokia.

Tutkijatohtori, FT Maria Vanha-Similä tarkastelee ruoanlaiton murrosta Sarka-museon lokakuun ruokakeskiviikossa. Esitelmässään Vanha-Similä keskittyy toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan, pääasiassa 50–80 -lukuihin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi