Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Forssan Lehden asiakaspalvelu palaa takaisin Esko Aaltosen katu 2:een

Forssan Lehden asiakaspalvelu palaa takaisin tuttuihin Forssan Lehden tiloihin Esko Aaltosen katu 2:een ensi viikosta alkaen. Palvelu Kutomon alueella päättyy tänään torstaina 6.10. klo 14.

– Palvelupaikan muutos johtuu siitä, että saimme viimeisetkin ohjelmistot ja palvelut integroitua Hämeen Median ja Keskisuomalaisen järjestelmiin. Meidän ei enää tarvitse hankkia esimerkiksi tilauspalvelua ulkopuolelta, kertoo Hämeen Median kuluttajamyynnin johtaja Mika Sutinen.

Palvelu on jatkossa auki vain torstaisin klo 9–12 ja klo 13–15. Ensimmäinen päivä, jolloin asiakaspalvelu on avoinna uudessa osoitteessa, on ensi viikon torstai eli 13. lokakuuta.

– Henkilökohtaista asiakaspalvelua käytetään jatkuvasti vähemmän ja vähemmän, mutta halusimme kuitenkin säilyttää tämän mahdollisuuden niille, jotka sitä tarvitsevat, Sutinen lisää.

Asiakkaat voivat konttorilla hoitaa torstaisin sekä tilausasioita että kuluttajailmoituksia. Maksuja voi maksaa pankkikortilla, kuten aiemminkin. Perinteistä rahalla maksamista palveluissa ei ole.

Juhlapyhäviikkoina palvelupäivä saattaa ole eri, mutta poikkeuspäivistä ilmoitetaan erikseen.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@hameenmedia.fi ja asiakaspalvelun tavoitat jatkossa myös numerosta 03 6151300.

Juttua on muokattu 5.10. klo 15.40: korjattu asiakaspalvelun sähköpostiosoite.