Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso suora lähetys kello 16.30 | Oma Häme aloittaa asukastilaisuudet tänään – Nyt vastataan kysymyksiin siitä, mikä vuodenvaihteessa muuttuu sote-palveluissa

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen eli Oma Hämeen ensimmäinen asukastilaisuus järjestetään Riihimäellä tänään maanantaina. Voit katsoa tilaisuuden alla olevasta videolinkistä kello 16.30 alkaen

Tänään on jäljellä alle neljä viikkoa siihen, kun uudet hyvinvointialueet ottavat sosiaali- ja terveyspalvelut hoitoonsa.

Kanta-Hämeessä Oma Häme järjestää kolme asukastilaisuutta, joissa kerrotaan uudistuksesta sekä vastataan yleisän kysymyksiin.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja niitä voi seurata paikanpäällä tai niitä voi seurata kotona verkon kautta. Myös etänä katsovat voivat lähettää kysymyksiä.

Hämeenlinnassa Oma Hämeen asukastilaisuus järjestetään keskiviikkona 7. joulukuuta ja Forssassa maanantaina 12. joulukuuta.