Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Mika Moringin ja kadonneen naisen liikkeet tarkentuneet: liikkuneet elokuussa ainakin Teuro-Kuuslammilla, asioineet mahdollisesti huoltoasemilla ja ruokakaupoissa

Mika Moringin ja epäillyn henkirikoksen uhriksi joutuneen Katja Miinalaisen liikkeet viime elokuussa ovat tarkentuneet. Poliisi pyytää kansalaisilta edelleen vihjeitä henkilöiden liikkeistä ja Moringin valkoisesta Audista.

Poliisi on saanut esitutkinnassa yksilöityä alueita, joilla epäilty ja uhri ovat liikkuneet. Poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja Tammelasta 14.-21. elokuuta väliseltä ajalta. Poliisin mukaan epäilty ja uhri ovat liikkuneet ainakin Teuro-Kuuslammin alueella.

Epäilty ja uhri ovat majoittuneet syrjäisillä alueilla, kuten metsäautoteillä. He ovat käyneet myös huoltoasemilla ja ruokakaupoissa.

Kaikki vihjeet pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 0295 476 147 kello 8–16 maanantaista sunnuntaihin.

Tammelasta reitti on kulkenut Pihtiputaalle. Sieltä poliisi pyytää vihjeitä 21.–23. elokuuta.

Tämän jälkeen matka on suuntautunut Rovaniemelle, jossa on vietetty 24.–25. elokuuta. Havaintoja toivotaan erityisesti Rovaniemen pohjoispuolelta Kittiläntien lähettyviltä.

Poliisi kaipaa vihjeitä myös Muoniosta 25.–26. elokuuta. Aikaa on vietetty muun muassa Äkäslompolontien ja Aakenuksentien seudulla. Matka on päättynyt Helsinkiin, jonne epäilty on ajanut 26. elokuuta.

Mika Moringia epäillään useista rikoksista, muun muassa kahden kadonneen naisen taposta, neljästä raiskauksesta, kahdesta vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä.

Katja Miinalainen nähtiin viimeksi Salon Kiikalassa 14. elokuuta, jolloin Moring on ottanut hänet kyytiin. Miinalaisen tapon lisäksi Moringia epäillään syksyllä 2019 Vesannolla Pohjois-Savossa kadonneen 35-vuotiaan helsinkiläisen Saara Arvan taposta.

Poliisi jatkaa henkirikoksen esitutkintaa, kadonnut ja epäilty leiriytyivät myös Tammelassa – "Tapaus on herättänyt runsaasti kiinnostusta"