Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisia paennut rattijuoppo kolhi autoja Forssan keskustassa – Pakenija löytyi piiloutuneena hautausmaan roska-astiasta

Poliisia paennut rattijuoppo kolhi autoja tiistaina Forssan keskustassa. Poliisi aikoi pysäyttää noin kello 12.30 auton, jonka kuljettaja lähti kuitenkin karkuun.

Kuljettaja pakeni kovalla nopeudella Forssan keskustan läpi poliisin seuratessa hänen autoaan, joka oli harmaa Audi A3.

Pakomatka jatkui reittiä Eteläinen Puistokatu–Siurilankatu–Finlaysonintie–Oikokatu–Kauppakatu–Rautatienkatu–Kartanonkatu–Tampereentie.

Tampereentien kiertoliittymässä pakenija törmäsi kovalla vauhdilla edellä ajaneeseen ajoneuvoyhdistelmään, johon tuli vaurioita.

Poliisin arvion mukaan myös pakenijan auto vaurioitui, koska hän hylkäsi autonsa hautausmaan kohdalla ja lähti juosten pakenemaan poliisia. Poliisi seurasi pakenijaa, joka löytyi piiloutuneena hautausmaan roska-astiasta.

Karkuun lähtenyt on vuonna 1987 syntynyt forssalainen mies. Paetessaan hän kolhi autollaan myös muita autoja, ja poliisi pyytää kolhituksi joutuneita ottamaan virka-aikana yhteyttä Forssan poliisiin asiakaspalvelun numeroon 0295 414011.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän puhalsi 1,04 promillea, ja hän oli ajokortiton. Auto oli katsastamaton, ja siinä oli kesärenkaat alla.