Haluatko olla mukana Forssan Lehden Paneelissa?

Forssan Lehden Paneeli on arvostelukykyisistä ihmisistä koostuva ryhmä, johon haemme nyt jäseniä. Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä, ja paneelissa voit omalta osaltasi vaikuttaa lehden kehittämiseen lukijan näkökulmasta.

Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Saat enintään neljä kyselyä kuukaudessa Internetin kautta, ja vastaaminen vie kerralla 5 - 10 minuuttia. Kysymykset liittyvät yleensä lehdessä olevaan mainontaan ja joskus myös toimitukselliseen sisältöön.

Paneelissa voit kerätä pisteitä, jotka oikeuttavat palkkioihin. Jokaisesta tutkimuskierroksesta saat 15 - 90 pistettä, ja palkintoihin oikeuttavia pistetasoja on kaksi: 250 pisteen ja 400 pisteen tasot. Palkinnoiksi voit saada esimerkiksi Ässä-arpoja, USB-muistitikkuja tai lahjakortteja. Kerran vuodessa arvomme kaikkien sanomalehtien panelistien kesken 500 euron lahjakortin.

Paneelissa mukana oleminen edellyttää Internet-yhteyttä sekä sähköpostiosoitetta. Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin, kun haluat ja sinulla on aikaa, ja voit myös lähteä paneelista milloin haluat.

Tutkimustiedot kerätään tietopankkiin, ja vastaajien henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina.

Siirry rekisteröitymislomakkeeseen

Kyselyt toteuttaa Forssan Lehdelle RAM (Research and Analysis of Media). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä RAM:iin info@rampanel.com