Talokuumeelle onnellinen loppu

Ville Vähä-Touruun ja Anni Kaakiseen iski viime kesänä talokuume. Tavoitteena oli saada nopeasti vanha kerrostalokolmio myytyä, jotta tuleva joulu voitaisiin viettää uudessa omassa kodissa. Osaavien ammattilaisten kanssa haaveista tuli myös totta.

Viime kesänä Villen ja Annin päässä alkoi herätä ajatus muutosta. Haaveena oli päästä kerrostalosta omakotitaloon.

– Innostuimme ajatuksesta tietenkin heti ihan täysillä ja lähdimme katselemaan myytävänä olevia omakotitaloja. Mutta ensin oli saatava vanha asunto myytyä.

Syyskuulle tultaessa kerrostalokolmio Forssan Tölön alueella oli ollut myynnissä jo neljä kuukautta ilman ainuttakaan tarjousta.

– Kun alkoi tuntua, että homma ei etene, otin yhteyttä Nikanderin Jarkkoon vanhan välityssopimuksen mentyä umpeen. Olin kuullut Jarkosta pelkästään hyvää ja tiesin, että nyt alkaisi tapahtua. Ja näin myös kävi, Ville kertoo.

– Kun on kova hinku muuttaa, niin puoli vuotta on todella pitkä aika odottaa, Anni jatkaa.

 

Kaupat tuli!

 

Nyt Ville ja Anni istuskelevat tyytyväisenä uuden talonsa olohuoneen sohvalla ja kertovat, että parasta talossa on ehdottomasti oma sauna. Se on lämmennyt lähes joka ilta muuttokuorman saavuttua perille.

Talo Tammelan Kydössä on aivan uusi ja sekin löytyi Kiinteistömaailman kautta.

– Olimme katselleet tätä taloa jo kesällä netissä. Kävimme katsomassa taloa Jarkon kanssa paikan päällä ja kiinnostuimme tosissaan. Ja niin siinä sitten kävi, että myös talon myyjä innostui ottamaan kolmiomme vaihdossa. Se oli tuplavoitto molemmille, Ville ja Anni hymyilevät.

Uudessa kodissa on paljon hyvää. Annin työpaikka on kivenheiton päässä ja perheen Paavo-koiralla on tilaa juosta. Eikä upouutta omakotitaloa tarvinnut remontoida tai laittaa, sen kun laittoi tavarat paikoilleen. Annin sormet syyhyävät jo puutarhan laittamiseen, kun taas Ville odottaa tulevalta kesältä erityisesti grillaushetkiä.

 

Oikeaa välittämistä

 

Ville ja Anni kiittelevät Kiinteistömaailmaa nopeasta ja osaavasta palvelusta. Erityisen vaikutuksen teki säännöllinen yhteydenpito.

– Saimme koko ajan välitietoa siitä missä mennään. Jarkko oli aktiivinen ja meillä oli alusta asti sellainen tunne, että nyt ollaan hyvissä käsissä.

Kaikki tapahtui nopeasti sen jälkeen, kun kaupat oli lyöty lukkoon. Viikon sisällä kirjoitettiin kauppakirjat pullakahvien kera ja sitä seuraavana päivänä Ville ja Anni tekivät jo muuttoa.

– Me aloitimme pakkaamisen heti kun kaupoista oli sovittu. Meillä oli siis muuttokuorma käytännössä lastausta vaille valmis samana päivänä, kun saimme avaimet käteemme.

 – Tämä kaikki oli mahdollista, kun mukana oli Kiinteistömaailman huippuammattilaiset. Haaveista tuli sittenkin totta.

 

Saamme asiakkailtamme paljon hyvää palautetta. Lue lisää: facebook.com/LKVKotiniOy ja www.kiinteistomaailma.fi/forssa. Ota yhteyttä (03) 433 4451.