Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miksi tomaattikastike keitetään ilman kantta? Mikä ihme on roux? Nämä ja monta muuta kikkaa kunnon kastikkeen tekoon opit neljältä videolta

Näillä neljällä erilaisella kastikkeella pärjäät ruoanlaitossa jo pitkälle. Bechamel-, hollandaise- ja tomaattikastike ovat niin sanottuja äitikastikkeita, jotka toimivat pohjana lukuisille variaatioille. Voipohjainen beurre blanc täydentää repertuaarisi. Katso oheisilta videoilta selkeät ohjeet näiden neljän kastikkeiden tekoon vaihe vaiheelta.

Opettele oheisilta videoilta tekemään nämä neljä herkullista peruskastiketta. Jutun lopusta löydät myös ohjeen punaviinikastikkeen tekoon sekä reseptin suussasulavaan lasagneen, jossa on käytetty ohjeiden bechamel- ja tomaattikastikkeita.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi