Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tarjoa kesäruuaksi juhlavan helppoja siiderisimpukoita ja kääri muikut kalakukkoon eväsruuaksi

Kesä kutsuu kalaruokien ääreen. Muikkukukko on oiva eväs vaikka souturetkelle. Simpukat saavat makua siideristä. Tarjoa rapeaksi paistettu lohi fetalla ja parmesaanilla kruunattujen uusien perunoiden kera.

Kun törmäät kalatiskillä simpukoihin, osta samalla pikkupullo kuivaa omenasiideriä. Siiderisimpukat valmistuvat nopeasti ja mutkattomasti vaikka kesäiselle lounaalle, mutta kelpaavat hyvin juhlavampiinkin tarpeisiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi