Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kun pakkanen paukkuu, parhaalta maistuu kulhollinen lämmintä keittoa – Kokeile appelsiinilla maustettua kukkakaalikeittoa tai gulassin vegeversiota

Tuhti gulassi kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä.

Keittokattilallinen ruokkii isommankin porukan, ja mikä parasta: keitot maistuvat aina paremmalta, kun ovat saaneet maustua yön yli.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi