Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sinisimpukoiden sesonkiaikaa ovat kylmät kuukaudet – Näin varmistat, etteivät simpukat ehdi pilaantua ennen kuin valmistat niistä nopeita herkkuja

Talven lämmittävä ykkösruoka syntyy mutkattomasti valmiista tomaattikastikkeesta, chorizosta ja sinisimpukoista.

Etenkin ranskalaiset ovat tarkkoja siitä, että simpukoita nautiskellaan vain niinä kuukausina, joiden ranskankieliseen nimeen kuuluu r-kirjain. Eli kaikkina kuukausina syyskuusta huhtikuuhun, septembresta avrilliin. Sääntö liittyy simpukoiden säilytykseen, sillä ne ostetaan elävinä ja valmistetaan samana päivänä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi