Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Ilmastollisesti luonnonkala on paras eläinproteiini" – Miksi suomalaiset syövät norjalaista lohta, vaikka kotimainen kala hakkaisi sen ympäristön näkökulmasta mennen tullen?

Suomalainen luonnonkala on tulevaisuuden ruokaa. Siihen on painavat perusteet.

Suomalaisen luonnonkalan syömisessä on järkeä. Kala on terveellistä ja kalan syönnillä on myönteisiä ympäristövaikutuksia. Kalastuksella poistetaan vesistöjen ravinnekuormaa ja vähennetään vesistöjen rehevöitymistä. Kotimaisen kalan syöminen tukee myös suomalaista työtä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi