Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokoa uudenvuoden juhlalautanen rennolla otteella – pähkinäleipä ja bataatti-avokadokiekot hemmottelevat makunystyröitä

Ota tuleva vuosi vastaan yhdistelemällä suolaista ja makeaa. Itse tehty viikunahillo on oiva lisuke erilaisille juustoille.

Vuodenvaihteen juhlalautanen syntyy omien makumieltymystesi mukaan. Sen pohjana toimivat esimerkiksi valitsemasi juustot, leikkeleet ja hedelmät. Juustoiksi kannattaa valita pehmeitä, kermaisia ja kovia, jotta saat vaihtelua.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Forssanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi