Tietosuoja

Tietosuoja Hämeen Sanomat -konsernissa

Forssan Lehden tietosuojalausunnon tarkoituksena on kertoa niistä periaatteista ja käytännöistä, joita me Hämeen Sanomat -konsernissa noudatamme asiakkaidemme yksityisyyden suojan, viestinnän luottamuksellisuuden ja muiden oikeutettujen intressien varmistamiseksi.

Voimme lähettää asiakkaillemme tuotteitamme koskevia suoramarkkinointiviestejä ja muuta asiakasviestintää myös sähköisesti. Pyrimme siihen, että tieto on hyödyllistä ja että viestien määrä on kohtuullinen. Asiakkaanamme sinulla on aina oikeus kieltää meitä lähettämästä suoramarkkinointia.

Jos haluat päivittää tai muuttaa henkilötietojasi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kieltoasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä asiakaspalveluun.

 

Tietosuojaselosteet

Hämeen Sanomat -konsernin henkilörekistereiden rekisteriselosteissa kerrotaan mihin tarkoituksiin ja miten henkilötietoja käytetään. Tietosuojaseloste on yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja.

Ilmoitusjärjestelmän tietosuojaseloste

Tilaajajärjestelmän tietosuojaseloste

Etukanavan tietosuojaseloste