Urheilu Forssa

27 ottelun paketti: Samalla kortilla seuraamaan koriksen kaikkia kotipelejä

Alku ja FoKoPo jatkavat yhteistä kausikorttikampanjaansa.
Johanna Tulander-Välkki Alusta ja Juha Simola FoKoPosta toivottavat forssalaiset tervetulleiksi korispeleihin. Kuva: Lassi Puhtimäki
Johanna Tulander-Välkki Alusta ja Juha Simola FoKoPosta toivottavat forssalaiset tervetulleiksi korispeleihin. Kuva: Lassi Puhtimäki

Koripallon forssalaiset edustusjoukkueet Alku ja FoKoPo järjestävät kolmatta kertaa yhteisen kausikorttikampanjan.

Alku ja FoKoPo myyvät koripalloilun ystäville yhteistä kausikorttia 99 euron hintaan. Kortilla pääsee katsomaan kaikkia Alun ja FoKoPon alkavan kauden runkosarjan kotipelejä.

– Alulla taitaa olla 14 kotiottelua, meillä 13. Se tekee yhteensä 27 peliä, josta tulee hintaa vajaat 3,7 euroa peliä kohti, laskeskelee FoKoPon puheenjohtaja Juha Simola.

Alulla ja FoKoPolla on niin hyvät kokemukset yhteisestä kampanjoinnista, että sitä päätettiin jatkaa tänäkin vuonna.

– Yhteistyö on sujunut hyvin ja olemme saaneet kampanjan avulla aktivoitua väkeä takaisin katsomoihin, toteaa Johanna Tulander-Välkki Alun taustajoukoista.

– Ja lisäksi olemme saaneet sellaisia ihmisiä kiinnostumaan naisten koriksesta, jotka normaalisti katsoisivat miesten pelejä ja niitä kiinnostumaan miesten otteluista, jotka tavallisesti katsovat vain naisten pelejä, jatkaa Simola.

Seurojen tavoitteena on myydä useampi sata kausikorttia.

– Olisihan se meille molemmille seuroille tärkeää saada kortteja hyvin kaupaksi. Mitä enemmän väkeä, sen parempi on tunnelma peleissä, kaksikko muistuttaa.

Kausikortteja saa seuratoimijoilta ja muun muassa sähköpostiosoitteesta fkausikortti@gmail.com. Osoitteeseen kun jättää yhteystietonsa, saa kortin ja laskun perässä.

Hyvää peliä tarjolla

Molemmissa seuroissa ollaan sitä mieltä, että korispelejä kannattaa tulla katsomaan Feeniksiin. Alku pelaa alkavallakin kaudella naisten Korisliigassa, ja näyttää saavan jalkeille joukkueen, jolla voidaan taistella SM-mitaleista.

– Meille jäi paljon viime keväästä hampaankoloon, sillä olisimme halunneet voittaa sen kirkkaimman mitalin, sanoo Tulander-Välkki.

– Tämän korona-ajan takia alkavan kauden sarjassa on mukana paljon aiemmin ulkomailla pelanneita kovia kotimaisia pelaajia, mekin saimme riveihimme Äijäsen Hetan. Lisäksi meillä on tutut ja hyväksi havaitut jenkit. Toivomme myös nuorten pelaajien esiinmarssia, joukkueessa on monta lupaavaa Feeniks Basketin pelaajaa, Tulander-Välkki jatkaa.

A-divisioonasta B-divisioonaan pudonnut FoKoPo suuntaa uuteen sarjaan paikallisin voimin muutamalla amerikkalaisella vahvistettuna.

– Joukkue lähtee innostuneen valmentajakaksikon johdolla uuteen sarjaan. Uskon, ettei A- ja B-sarjan välillä ole isoa tasoeroa, Simola toteaa.

Urheilutalo Feeniksin pitäisi olla hyvä paikka pelien seuraamiseen korona-aikana. Turvallisuusasiat otetaan huomioon pelien järjestelyissä.

Tilaakin pitäisi riittää istua väljästi, sillä peleissä on alkavalla kaudella käytössä sekä ylä- että alakatsomot. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic