Urheilu Forssa

Bewitch Boy otti työvoiton Pilvenmäellä

Quartam De Victor ohjissaan Antti Veteläinen hallitsi Pilvenmäen kolmatta lähtöä. Veteläinen on nuori lupaava valmentaja, joka avasi vastikään valmennustallin Tampereen Teivoon. Kuva: Tapio Tuomela
Quartam De Victor ohjissaan Antti Veteläinen hallitsi Pilvenmäen kolmatta lähtöä. Veteläinen on nuori lupaava valmentaja, joka avasi vastikään valmennustallin Tampereen Teivoon. Kuva: Tapio Tuomela

Sami Alamaan omistama, valmentama ja ajama 8-vuotias ruuna Bewitch Boy on kunnon työmies. Radalla se ei ole varmastikaan maailman nopein, mutta moraaliltaan esikuvaksi kelpaava.

Pilvenmäen pikkujouluraveissa ruuna starttasi kuluvan vuoden 30 starttinsa ja nyt se sitten nasahti. Se voitto nimittäin, jonka Bewitch Boy nappasi ruudikkaalla loppukirillään, jonka edessä isommat suosikit taipuivat yksi toisensa jälkeen.

Silvester ja All Ready Match miehittivät muut totosijat eli palkintopallille nousi myös kaksi Koivusta.

Toinen T4-kohde oli lämpöisten 2 640 metrin ryhmäajo, jossa luotettiin eniten Star Itiin ja Leemark´s Ghostiin. Luulo ei kuitenkaan ollut tiedon väärti, sillä ykköseksi rykäisi Ari Moilasen luotsaama Kickapoo Windcape.

– Kasirata ei haitannut kovinkaan paljon kun matka oli vähän pitempi. Päästiin loppupuolikkaalla Oilsheikin selkään ja pullat olivat hyvin uunissa, Moilanen kertoi.

Teivainenkin Pilvenmäellä

Pilvenmäellä nähtiin pitkästä aikaa myös entinen ratavalmentaja Antti Teivainen. Miehen terveydentila sallii jälleen ajamisen, mutta ihan priima kaveri ei toistaiseksi kuitenkaan ole.

– Hoitoja ja kontrolleja riittää vielä, mutta parempaan suuntaan ollaan selvästi menossa, Teivainen sanoi antaen samalla isot kiitokset elämänkumppanilleen Miia Salmiselle.

– Miia on ottanut homman haltuun ihan jokaiselta osaltaan.

Nelosen kolmannen kohteen korkkasi Jarmo Saarelan ohjastama Välkyn Vesku ennen Tosi Voimaa nostaen ratapeli arvon yli puolentoistasadan.

Siitä se juurikaan kummemmaksi muuttunut kun Amazing Warrior voitti päätöskohteen.

Rata oli Pilvenmäellä huippukunnossa ja siitä kertoi sekin, että Isto Mäki-Tulokkaan omistama Gillian Comery polki täyden matkan voltin aikaan 15,8 eli uuden ennätyksensä. FL

Uusimmat

Näkoislehti

14.8.2020

Fingerpori

comic