Urheilu Forssa

Burnout rutisti ykköseksi Pilvenmäen tyhjän katsomon edessä

Kari Venäläinen ohjasti lähdön suosikin Villikutin voittoon Pilvenmäen tyhjän katsomon edessä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kari Venäläinen ohjasti lähdön suosikin Villikutin voittoon Pilvenmäen tyhjän katsomon edessä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Talli Loppuunpalaneet on keksinyt 4-vuotiaalle ruunalleen osuvan nimen kun heppa tottelee nimeä Burnout.

Omistajien tuska ei Pilvenmäen ja Joensuun Magic Mondayssä kuitenkaan lisääntynyt, sillä Ari Moilasen ohjastama ruuna pyssytti loppusuoran kaikkein kovimpaa ja ehti selvään voittoon. Voittajaa valmentaa Mäkelän Ville.

Kaukana muitten edellä alkuun kirmannut Eagle Owl kesti toiseksi ennen Stoneisle Sandrinea.

Moilasella ajosilmää

Maanantain avauskohteessa juhlivat Vehviläiset kun Pekan ajama Lumo-Pekuna oli maalissa ennen Samin ajamaa Larvan Iisua.

Moilasen ajosilmä oli valttia kakkoskohteessa kun konkari luovi Mitorin loppusuoran puolivälissä ulos sisäradalta ja valjakko ehti nipin napin ykköseksi ennen yllättäjä Ekosalamaa. Kauniin Rohkeen veto ei riittänyt ihan loppuun asti ja tuloksena oli kolmas sija.

Eliot Ness korkkasi kolmannen kohteen ennen Ghaliya Webiä. Voittajaa ohjasti Tuomas Pakkanen, jolla oli suosikki myös viidennessä T65-lähdössä.

Harmimatic Tinker vei Pakkasta puolitoista kierrosta kuin litran mittaa. Avaus oli 11,5 ja kierroskin vain sekuntia hitaammin. Loppupuolikkaalla tulikin sitten noutaja ja se oli nimeltään Faith In Life ohjissaan Marko Hakkarainen.

Paukku päätöskohteeseen

Ihan kohtuullinen paukku saatiin päätöslähtöön, jonka vei Peter Lindroosin ohjastama Maracanazo. Ylöjärveläisruunan voitto sinetöi rivin arvoksi 280,50 euroa ja tämän sai viidellä oikealla merkillä. Yhtään kuutta oikein ei nimittäin löytynyt.

Ravipelureilla alkaakin sitten ohdakkeiset ajat kun radat ja pelit sulkeutuvat ainakin kuukaudeksi. Sen verran olen kuitenkin totokansaa tuntevinani, että mihinkään onnenpeleihin se ei sorru vaan kerää taistelutahtoa siihen saakka kun toto jälleen toimii. FL

Uusimmat

Näkoislehti

8.8.2020

Fingerpori

comic