Urheilu

Chicago Bullsin peli piiputtaa - Lauri Markkanen alkaa tuskastua heittopelinsä huteihin

Lauri Markkanen teki isännille yhdeksän pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Kuva: EPA

Lauri Markkasen Chicago Bulls jatkoi maanantaina alkukauden kompasteluaan kotiareenallaan United Centerissä. Bulls johti Milwaukee-ottelua vielä viimeisen neljänneksen puolimaissa, mutta taipui lopussa tappioon pistein 101–115.

Lauri Markkanen teki isännille yhdeksän pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Markkasen kaikki kolmosyritykset olivat huteja. Hän sai 12 pelitilanneheitostaan vain kaksi koriin.

–  Tämä on turhauttavaa. Minulla ei ole koskaan ollut näin pitkää kuivaa kautta, ei pelkästään kolmosissa vaan myös layuppien ja donkkien osalta, Markkanen sanoi NBC:n koripallotoimittajan K.C. Johnsonin mukaan.

Milwaukeen tähti Giannis Antetokounmpo teki ottelussa 33 pistettä.

–  Heillä on kaveri, jonka tehoihin he voivat luottaa. Me etsimme yhä sitä kaveria, sanoi Bullsin päävalmentaja Jim Boylen.

Bullsin paras pistemies oli vaihdosta tullut tulokaspelaaja Daniel Gafford, joka upotti 21 pistettä. Aloituskokoonpanon pelaajien heittopeli oli vaisua. Esimerkiksi Zach LaVine upotti neljä pelitilanneheittoa 16:sta ja päätyi 11 pisteeseen.

Markkasen kaikki kolmosyritykset olivat huteja. Hän sai 12 pelitilanneheitostaan vain kaksi koriin.
Markkasen kaikki kolmosyritykset olivat huteja. Hän sai 12 pelitilanneheitostaan vain kaksi koriin. Kuva: EPA Markkasen kaikki kolmosyritykset olivat huteja. Hän sai 12 pelitilanneheitostaan vain kaksi koriin. Kuva: EPA

Houstonin tähtikaksikko tyrmäsi Portlandin

Houstonin tehopelaajat James Harden ja Russell Westbrook järjestivät NBA-kierroksen vauhdikkaimman shown, kun Rockets kukisti Portlandin pistein 132–108. Harden riehui pelissä 36 pisteen saaliin ja Westbrook merkkautti tilastoihin triplatuplan.

Westbrook heitti 28 pistettä, poimi 13 levypalloa ja järjesti joukkueen peliä kymmenellä koriin johtaneella syötöllä.

Rocketsin valmentaja Mike D’Antoni kiitteli vuolaasti kaksikon panosta.

–  Russell löysi peliinsä yhden ylimääräisen vaihteen ja Harden pelaa tavalla, jota ei voi sanoin kuvata. Se on jotain uskomatonta, sillä häntä ei voi estää hyökkäyspäässä, D’Antoni ihmetteli tähtipelaajiensa otteita.

Uusimmat

Näkoislehti

5.7.2020

Fingerpori

comic