Urheilu

Chicagolle kotitappio, Lauri Markkanen heitti 18 pistettä

Chicagon suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti ottelussa 18 pistettä ja oli joukkueensa toiseksi paras pistemies.
Chicagon suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti ottelussa 18 pistettä ja oli joukkueensa toiseksi paras pistemies. Kuva: EPA

Chicago Bulls hävisi koripallon NBA:ssa kotikentällään Boston Celticisille pistein 103–119. Chicagon suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti ottelussa 18 pistettä ja oli joukkueensa toiseksi paras pistemies. Bullsin paras pistemies oli Zach LaVine, joka upotti 30 pistettä.

Markkanen viihtyi parketilla niukasti yli 31 minuuttia ja kahmi kuusi levypalloa. Lisäksi suomalainen antoi yhden koriin johtaneen syötön.
Ottelu oli Chicagolle toinen peräkkäinen tappio. 17 ottelustaan Chicago on voittanut kuluvalla kaudella seitsemän ja hävinnyt kymmenen.

LeBron James heitti 46 pistettä

Puolustava NBA:n mestarijoukkue Los Angeles Lakers pelasi vieraissa Clevelandia vastaan. Lakers voitti ottelun 115–108, ja joukkueen pisterohmu oli tähtipelaaja LeBron James, joka heitti 46 pistettä. Jamesin pisteistä 22 tuli ottelun viimeisen neljänneksen aikana. 46 pistettä on Jamesin kuluvan kauden ennätys.

Lakers johtaa NBA:n läntistä konferenssia yhdessä Los Angeles Clippersin kanssa. Kumpikin joukkue on voittanut tällä kaudella 13 ottelua ja hävinnyt neljä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic