Urheilu

Christian Eriksen kiitollinen saamastaan tuesta: "Haluan selvittää mitä tapahtui"

Tämän hetken tietojen mukaan tanskalaispelaaja on hyvävointinen, mutta hänen tilansa vaatii edelleen tarkkailua ja tutkimuksia sairaalahoidossa. Lehtikuva// AFP / JUSTIN TALLIS

Jalkapallon EM-kisojen avausottelussa dramaattisesti kentälle lyyhistynyt tanskalaistähti Christian Eriksen voi päivä päivältä paremmin. Ympäri maailmaa kauhistuttaneesta tilanteesta ei Eriksenille itselleen ole jäänyt selviä muistikuvia.

– Oloni on parempi, mutta haluan selvittää, mitä oikein tapahtui, Eriksen totesi edustajansa välityksellä italialaiselle Gazzetta dello Sport -lehdelle.

Seuratasolla milanolaista Interiä edustava Eriksen halusi lehden mukaan kiittää kaikkia ihmisiä tuesta ja siitä, mitä he ovat tehneet hänen puolestaan lauantain dramaattisen tapahtuman jälkeen.

–  Kiitos! En anna periksi, Eriksen oli todennut.

Saatuaan sydänpysähdyksen Suomea vastaan pelatussa ottelussa, Erikseniä elvytettiin kentällä ja hänet vietiin sairaalaan. Tämän hetken tietojen mukaan tanskalaispelaaja on hyvävointinen, mutta hänen tilansa vaatii edelleen tarkkailua ja tutkimuksia sairaalahoidossa.

Tanskan jalkapallomaajoukkueen lääkäri Morten Boesen vahvisti sunnuntaina kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa, että Eriksen sai sydänpysähdyksen. Lääkäreillä ei toistaiseksi ole selitystä sille, miksi tanskalaispelaajan sydän pysähtyi.

Eriksen lyyhistyi kentälle Kööpenhaminassa pelatun EM-ottelun avausjakson lopussa. Peli oli pitkään keskeytyksissä, kunnes se päätettiin pelata loppuun. Suomi voitti ottelun Joel Pohjanpalon maalilla 1–0.

Uusimmat

Fingerpori

comic