Urheilu Forssa

Divarin korikunkku Isaac Williams jatkaa FoKoPossa

FoKoPolla on 14 pelaajasopimusta – tulevan kauden joukkue on nyt koossa.
Viime kaudella 28,5 pisteen keskiarvolla koreja mättänyt Isaac Williams jatkaa FoKoPossa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Viime kaudella 28,5 pisteen keskiarvolla koreja mättänyt Isaac Williams jatkaa FoKoPossa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Miesten I divisioona A.n kauteen valmistautuva Forssan Koripojat on tehnyt pelaajasopimuksen Isaac Williamsin kanssa. Jo viime kaudella FoKoPossa pelannut 195-senttinen Williams saapuu Forssaan ensi viikon maanantaina ja täydentää viimeisenä palasena FoKoPon tulevan kauden joukkueen.

Viime kaudella ensimmäisen ammattilaiskautensa ulkomailla pelannut Williams voitti FoKoPossa pelatessaan divisioona A:n korintekijätilaston. Hän tilastoi 22 pelaamassaan ottelussa keskimäärin 28,5 pistettä, 7,9 levypalloa ja 3,5 syöttöä ottelua kohden.

FoKoPon päävalmentaja Petteri Molenius on mielissään tutun pelaajan sopimuksen varmistumisesta.

– Etsimme toista amerikkalaispelaajaa pitkään, mutta saimme lopulta lähes parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Williams oli jo viime kaudella yksi divisioonan parhaista ulkomaalaispelaajista, joten tämä jatkosopimus on erittäin mieluisa uutinen, Molenius iloitsee.

– Isaac on todella kokonaisvaltainen pelaaja hyökkäyspäässä. Hän on erittäin kovan tason korintekijä, joka pystyy rakentamaan myös muille korintekopaikkoja sekä auttamaan meitä levypallopelissä. Hän tuo meille monenlaisia aseita hyökkäykseen, Molenius jatkaa.

FoKoPolla on kasassa nyt neljätoista pelaajasopimusta. Sopimukset tulevalle kaudelle ovat tehneet Johan Kotavuo, Niilo Tammi, Onni Kankkunen, Oskari Kaseva, Muhamed Haji, Konsta Mastomäki, Isaac Williams, Jussi Myllyniemi, Antti Heinonen, Veikka Lähteenkorva, Sauli Näppinen, Demetrius Houston, Aku Haikonen sekä Karli Kürsa.

FoKoPo kohtaa torstaina harjoitusottelussa Raholan Pyrkivän. Kausi käynnistyy kotiottelulla Oulun NMKY:tä vastaan 6. lokakuuta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic