Urheilu Forssa

Ei aivan parasta, mutta FoSulle silti maukkaat kolme pistettä

Eelis Brusin laukoi FoSun kahdeksannen maalin. Kuva: Tapio Tuomela
Eelis Brusin laukoi FoSun kahdeksannen maalin. Kuva: Tapio Tuomela

FoSun kuntopuntari näyttää yhä ylöspäin. FoSu nappasi perjantaina tärkeän voiton, kun se pystyi kukistamaan sarjan kolmantena olevan SB Hirvensalon maalein 8–5 (3–1, 3–2, 2–2).

– Maukkaat kolme pistettä, vaikka vähän flegmaattista olikin. Vastustajan taktiikkana oli ottaa vauhti pois ja siinä se onnistui, FoSun valmentaja Ville Into sanoi.

FoSu aloitti kotisalissaan joukkueista terävämmin. Jesse Aaltonen avasi maalihanat Niilo Hautalan esityöstä. 

Ja lisää tuli. Ville Salomäki vei FoSun 2–0-johtoon ja Tommi Mäkinen siirsi kotijoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle.

Erän lopulla Aleksi Lahti kavensi 3–1:een. 

Hirvensalo nousi toisen erän alussa tasoihin 3–3:een Markus Järvisen ja Jesse Aittalan osumilla. FoSu ei kahdesta pikamaalista hätääntynyt, vaan otti taas ohjat.

Aleksi Kanninen vei FoSun erän puolivälissä jälleen johtoon ja viimeisteli rangaistuslaukauksesta kohta lukemiksi jo 5–3.

Erän lopussa Viljo Hautala iski FoSun kolmen maalin johtoon.

Tuomas Hellsten nosti kolmannessa erässä Hirvensalon toiveita 6–4-kavennuksella.

FoSu ei kuitenkaan päästänyt vieraita enää iholle. Viljo Hautala lisäsi FoSun johdon kolmeen maaliin ja lopullinen moiti otteluun saatiin, kun Eelis Brusin teki heti perään 8-4-maalin.

Hirvensalo otti lopussa maalivahdin pois ja yritti kavennusta ylimääräisen kenttäpelaajan avulla. 15 sekuntia ennen loppua syntynyt 8–5- kavennus oli laiha lohtu turkulaisille. 

– Hyvää oli se, että ilmeemme parani loppua kohden, Into sanoi.

FoSu jatkaa 2. divisioonan lohkossaan toisena. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic