Urheilu

Nuorelle forssalaiselle Elina Leinoselle uran avausvoitto suvereenilla esityksellä Pilvenmäellä

Santtu Raitalan ohjastama Nevan Diisselli vei ensimmäisen lähdön voiton. Kuva: Tapio Tuomela
Santtu Raitalan ohjastama Nevan Diisselli vei ensimmäisen lähdön voiton. Kuva: Tapio Tuomela

Pilvenmäen perjantai-illan hohdokkaimpiin hetkiin kuului kakkoslähdön tapahtumat, jossa Elina Leinonen ohjasti Veikko-isänsä valmentaman Queen Of Goldin uransa avausvoittoon.

Voitto oli ensimmäinen niin Elinalle kuin tammallekin ja se tuli suvereenin esityksen jälkeen tuloksella 18,8. Elinalla on uraltaan 7 voittoa poniraveista, mutta nyt saatiin sitten pää auki myös isompien heppojen lähtöihin.

T5-peli käynnistyi kuutossuosikin voitolla kun Olli Koivunen tarjosi Mister Lanelle todella erinomaisen reissun. Loppusuoran ruuna pyyhkäisi ihan omaa kyytiään ja nitisti suosikki Global Venturen selityksittä.

Myös toinen T5-kohde ratkesi vasta loppusuoralla, jossa Kenneth Danielsenin ohjastama ja valmentama Moonlight Magical ohtti kovan juoksun tehnen Shelby Rayn. Viimeisen puolikkaan voittaja paineli lukemiin 15,0.

Hilding ei ollut lähdön pelatuimpia hevosia, mutta siitä eivät ruuna ja ohjastaja Danilo Grasso välittäneet tuon taivaallista.

Hilding kieppui keulassa loppusuoran puoliväliin, mutta sen takana matkannut Jarmo Saarelan ohjastama niukka ykkössuosikki Jasun Velho kipitti niukasti edelle. T5-pelin arvo lähenteli kolmen kohteen jälkeen satasta vaihdon ollessa reilut 73 000 euroa.

Neljännessä T5-lähdössä nähtiin mahtava suoritus Risto Väreen ohjastamalta Sofie Halmilta. Tamma sai keulat puolivahingossa, mutta oli sen jälkeen häijyn hyvä.

– Tuurilla päästiin keulaan, mutta sen jälkeen olikin sitten todella helppoa.  Tamma oli ehkä parempi kuin koskaan ja voitti periaatteessa ihan ajamatta.  Tällä on niin uskomattoman hieno juoksupää, että sitä ei aina edes usko.

T5-pelin arvo nousi ennen viimeistä kohdetta lukemiin 239,29 ja kun päätöskohteen voitti pelisuosikki Knockout Ses, niin kovin suurta rahaa ei peli tarjonnut.  Santtu Raitalan ohjastaman ruunan voiton jälkeen T5-pelin arvoksi sinetöityi 323,58 euroa.

Uusimmat

Fingerpori

comic