Urheilu Forssa

Feeniks Basket U19-tyttöjen SM-sarjaan: Tavoite kehittää pelaajia

Feeniks Basket aloittaa U19-tyttöjen SM-sarjan 1,5 viikon kuluttua. Kuva: Feeniks Basket
Feeniks Basket aloittaa U19-tyttöjen SM-sarjan 1,5 viikon kuluttua. Kuva: Feeniks Basket

Koripallo Feeniks Basket Forssa pelaa tällä kaudella U19-tyttöjen SM-sarjaa. Feeniks Basket varmisti sarjapaikkansa SM-karsinnassa, jossa se voitti ensin TiKSin 91–42 ja sitten Helmi-Basketin niukasti 69–67.

TiKS-pelissä Feeniksin parhaita pisteiden tekijöitä olivat 19 pistettä heittänyt Janetta Hanni, 15 pistettä upottanut Olivia Latva ja 14 pistettä tehnyt Emilia Kilpinen. Helmi-Basket-voitossa Anni Ajanko heitti 15 pistettä, Olivia Latva ja Janette Hanni ylsivät 13 pisteeseen.

– Oli mukava yllätys, että pystyimme kaatamaan Helmin, sillä se oli vasta toinen peli tällä kokoonpanolla, toteaa joukkueen valmentaja Rami Salonen.

Kymmenen joukkueen SM-sarjassa pelaavat Feeniks Basketin lisäksi Turun Riento, Espoon Basket Team, Hyvinkään Ponteva, Tapiolan Honka, Helsingin NMKY, Peli-Karhut, Helmi-Capitals, Tampereen Pyrintö ja Torpan Pojat.

– Päätavoite sarjassa on pelata kovia pelejä ja kehittää pelaajia. Tietysti nyt näytimme, että voimme pärjätä mille joukkueelle tahansa SM-sarjassa ja lähdemmekin joka pelissä taistelemaan voitosta, Salonen sanoo. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic