Urheilu Forssa

FJK aloitti hyvin mutta väsähti Kolmosen kotiavauksessaan

Manu Kuisman puskumaali alkuminuuteilla jäi FJK:n ainoaksi riemun hetkeksi. Kuva: Lassi Puhtimäki
Manu Kuisman puskumaali alkuminuuteilla jäi FJK:n ainoaksi riemun hetkeksi. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kolmoseen noussut Tervakosken Pato haki sarjan ensimmäisestä vieraspelistään ensimmäisen voittonsa, kun se kukisti Forssan Jalkapalloklubin 3-1 (1-1).

FJK aloitti pelin vahvasti ja meni yhdeksännellä minuutilla johtoon viime kauden maalitykin Manu Kuisman puskumaalilla.

Kotijoukkueella oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta pelin vanhetessa tilanteet tasoittuivat. Ensi jakson lopulla Pato tasoitti Markus Siivosen puskulla.

Toisen jakson kymmenen minuutin kohdalla Siivonen laukoi komeasti takanurkkaan vieraille 2-1 johdon.

FJK ei kyennyt loppukiriin ja niinpä pallo pyöri enemmän forssalaismaalilla. Varttia ennen loppua Siivonen täydensi hattutemppunsa kolmannella maalillaan ohjattuaan keskityksen verkkoon.

Kauden avausvoitto tyydytti Padon valmentajaa Matti Hiukkaa etenkin kun joukkuetta koottiin vielä aamun soittokierroksella.

– FJK painosti ensimmäiset 20 minuuttia. Oli tärkeää selvitä tuosta jaksosta ja saada vielä tasoitus aikaan ensimmäisellä puoliskolla. Toinen puoliaika oli meille jo aika helppo, Hiukka totesi.

FJK:n valmentajan Miika Murtolahden tunnelmat menivät toiseen ääripäähän.

– Häviö harmittaa aina, mutta en muista koska se on harmittanut näin paljon. Tämä ottaa tosi koville. Tulimme alussa tiukasti peliin kuten suunnittelimme ja meillä oli neljä tai viisi hyvää maalipaikkaa. Siinä olisi pitänyt onnistua useamminkin, sillä tavallaan hävisimme pelin tuon alun 20 minuutin aikana. En ymmärrä mihin otteemme hukkui sen jälkeen. Meille alkoi tulla ihme pelleilyä ja ihan kuin auringonpistos koko porukalle. Sorruimme huolimattomuuksiin ja lopulta päät painuivat, Murtolahti murehti. FL

Uusimmat

Näkoislehti

8.7.2020

Fingerpori

comic