Urheilu Forssa

FJK nousi takaa tasoihin ja nappasi pisteen

Forssan Jalkapalloklubi otti toisen peräkkäisen pisteen Kolmosen Tampereen piirin ottelussa. FJK ja tamperelainen AC Estudiantes tasasivat pisteet maalein 3-3.

Vierasjoukkue kävi ottelun aikana kahden maalin johdossa, joten ei ole ihme, että FJK:n päävalmentaja Ismo Suontausta oli tyytyväinen pisteeseenkin.

– Ainahan sitä odottaa kolmea pistettä, mutta nyt kun noustiin kolmesti tasoihin, olen tyytyväinen tulokseen. Joukkueen peli-ilme ja henki olivat koko pelin ajan kohdillaan, Suontausta tiivisti pelin tapahtumat.

Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä, jossa molemmilla oli paikkansa. ACE:n paras maalintekijä Tuomo Hentilä pääsi tuikkaamaan maalin edestä vieraat johtoon, kun Miika Murtolahti ei saanut miehen pitkiä jalkoja kuriin.

Toisella jaksolla Hentilä vei vieraat kahden maalin johtoon, mutta FJk nousi tasoihin, kun Sakari Suontausta ja Santeri Ketola onnistuivat maalinteossa. Voitto näytti lipuvan vieraille, kun Niko Virtanen vei vartti ennen loppua vieraat taas johtoon.

Mutta sitten iski kukas muu kuin Ivo Dankov, mr. FJK. 81 minuutin kohdalla vaihdosta kentälle tullut Dankov puski kulmapotkun vieraiden verkkoon varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

FJK:n kausi jatkuu jo tiistaina, kun se kohtaa kaikki kolme peliään voittaneen Pallo-Sepot Valkeakoskella. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic