Urheilu Forssa

FJK oli jo minuutin päässä voitosta kunnes Loiske tasoitti yliajalla

Piste laiha lohtu forssalaisille.
FJK:n Matias Mero pallon tavoittelussa. Kuva: Lassi Puhtimäki
FJK:n Matias Mero pallon tavoittelussa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Jalkapalloklubi otti Kolmosen kotipelissään kauden ensimmäisen sarjapisteensä ja oli lähellä voittoakin, kunnes Sääksjärven Loiske tasoitti yliajan loppuhetkillä lukemiin 3-3 (1-2).

Loiske oli voittanut kauden kolme ensimmäistä peliään ja FJK hävinnyt yhtä monta.

Ennakkoasetelman lisäksi pelin alku ei lupaillut forssalaisjuhlaa, kun Loiske hallitsi avausjakson ensimmäistä puoliskoa.

Loiske sai painostuksen tuloksena tulleen kulmapotkun jälkitilanteesta avausmaalinsa, kun pallo pomppi verkkoon forssalaispuolustuksen kautta.

FJK:n tasoitus tuli jakson puolivälissä isäntien käytännössä ensimmäisestä maalipaikasta, kun Jere Rauhansalo laukoi lähes 20 metristä pallon maalin alakulmaan.

Jakson loppuun FJK antoi lahjamaalin, kun maalivahti Viljami Järvinen ei ehtinyt palloon vastaantulossaan ja Tero Intala pääsi sijoittamaan sen tyhjään maaliin.

Rauhansalolle kaksi maalia

Toisella jaksollakin Loiskeella oli enemmän tilanteita. mutta Santeri Ketola puski vartin jälkeen Vesa-Pekka Valtosen antamasta kulmapotkusta 2-2 tasoituksen.

86. minuutilla Loiskeen puolustus haparoi, kun kaksi pelaajaa tavoitteli palloa, joka putosi Rauhansalon jalkoihin. FJK:n kärkimies vei kauden kolmannella osumallaan kotijoukkueen 3-2 johtoon.

Loiskeen tasoitus tuli masentavalla tavalla yliajan viime minuuteilla. FJK sähläsi puolustuspään vapaapotkunsa Loiskeen sivurajaksi, josta vieraat parilla siirrolla tekivät maalipaikan ja tasoitusmaalin.

– Tasapeli oli todella pettymys. Voi toki sanoa, että se oli pelitapahtumiin nähden reilu tulos tai otimme voitetun pisteen, mutta kyllä tulos nyt tuntuu tappiolta, manaili FJK:n valmentaja Miika Murtolahti.

Ylempi loppusarja karkaamassa

FJK pysyy pisteestään huolimatta sarjataulukon hännillä. Vaikka sarjassa on pelattu vasta neljä kierrosta, on FJK:n tavoitteena oleva ylempään loppusarjaan pääsy jo mahdottoman rajamailla. FJK:n pitäisi voittaa seitsemästä jäljellä olevasta pelistään vähintään viisi. FL

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic