Urheilu Forssa

FJK:lle karvas kotitappio – Säilyminen ei ole enää omissa käsissä

Taistelu putoamista vastaan jatkuu, säilyminen ei ole enää omissa käsissä.
Manu Kuisma teki FJK:n avausmaalin Ilves-Kissoja vastaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Manu Kuisma teki FJK:n avausmaalin Ilves-Kissoja vastaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kolmosen Tampereen piirin kärkijoukkueisiin lukeutuva Ilves-Kissat oli liian vahva putoamista vastaan taistelevalle Forssan Jalkapalloklubille.

Peli alkoi forssalaisten kannalta murheellisesti. Ville Puustinen vei vieraat johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta jo kolmannella peliminuutilla. FJK ei tästä lannistunut. Noin vartin pelaamisen jälkeen Manu Kuisma kävi laittamassa maalivahdin pudottaman pallon verkkoon ja toi kotijoukkueen tasoihin.

Tauolle mentiin vierasjohdossa, kun Toni Toijala onnistui puolen tunnin pelaamisen jälkeen ohittamaan FJK:n maalissa pelanneen Niko Rikkilän.

 

Toisella jaksolla molemmilla oli maalipaikkoja, mutta Toijala ja Ilves-Kissat olivat tehokkaampia. Toijala teki yhteensä kolme maalia kotijoukkueen verkkoon. Janne Eerikäisen kavennusmaali rangaistuspotkusta lisäajalla jäi FJK:n kannalta laihaksi lohduksi.

FJK on 20 pelaamansa ottelun jälkeen 17 pisteessä ja putoamisviivan alla. JanPa on viivan päällä 19 pisteellä. Kauden viimeisessä pelissä JanPa kohtaa kotonaan jo putoamaan tuomitun TKT:n. FJK matkustaa TP-T:n vieraaksi. Sille peli on merkityksetön. FL

 

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic