Urheilu

FoKoPo kärsi taas pisteen tappion

Forssalaisten voittosaldo näyttää edelleen nollaa.
Arnold Fripp nousi FoKoPon tehomieheksi 31 pisteellä. Kuva: Tapio Tuomela
Arnold Fripp nousi FoKoPon tehomieheksi 31 pisteellä. Kuva: Tapio Tuomela

FoKoPo kärsi A-divisioonassa toisen peräkkäisen yhden pisteen tappion, kun Tampereen Pyrintö Akatemia eli seuran kakkosjoukkue otti täpärän kotivoiton 78-77 (44-34).

Pyrintö voitti ensimmäisen neljänneksen kymmenellä pisteellä ja piti sen jälkeen tuon suuruista johtoa kolmannen jakson puoliväliin. Tuossa vaiheessa FoKoPo sai kirinpoikasen, joka nosti sen kahden pisteen päähän.

Johtoon asti FoKoPo nousi ensi kertaa nelisen minuuttia ennen loppua 68-67 numeroissa.

FoKoPo johti vielä viimeisen minuutin alettua 77-73, mutta Pyrintö vei viimeiset hyökkäykset 5-0. Peli päättyi sunnuntain Korikouvot-pelin tapaan Arnold Frippin ohiheittoon.

Fripp sai ensimmäisellä puoliskolla aikaan vain neljä pistettä, mutta johti toisella puolikkaalla FoKoPon kiriä lopulta 31 pisteen edestä.

Aku Haikonen heitti 18 pistettä ja Johan Kotavuo 15.

FoKoPolta puuttui sunnuntain pelissä jalkansa loukannut Isaac Williams. Häntä odotetaan seuraavaan peliin ensi viikon sunnuntaina Järvenpään Raidersia vastaan. Aloitusviisikosta puuttui myös Jussi Myllyniemi armeijakiireiden vuoksi.

– Tuloksesta huolimatta pitää olla tyytyväinen joukkueen taisteluun. Yrityksen puutteesta homma ei jäänyt kiinni. Meillä on kapea rosteri ja kahden aloitusviisikon pelaajan puuttuminen tietysti tuntui, totesi FoKoPon valmentaja Petteri Molenius.

 

FoKoPon voittosaldo näyttää edelleen nollaa, kun nyt tuli kuudes peräkkäinen tappio. Vaikka sarjasta on pelattu vasta vajaa kolmannes, alkaa FoKoPon pudotuspelitavoite näyttää utopistiselta.

Pyrintö Akatemian tehokkain oli Matti Meldo 23 pisteellä. FL

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic