Urheilu Forssa

FoKoPo säilytti täpärästi oljenkortensa

Pisteen kotivoitto ylläpiti kamppailua putoamista vastaan.
FoKoPon Johan Kotavuo tunkee MuKin korille. Kuva: Lassi Puhtimäki
FoKoPon Johan Kotavuo tunkee MuKin korille. Kuva: Lassi Puhtimäki

FoKoPo säilytti täpärästi mahdollisuutensa välttää putoamisen A-divisioonasta, kun se otti täpärän 86-85 (42-48) kotivoiton Munkkiniemen Kisapojista.

Helsinkiläinen MuKi on yksi niistä joukkueista, jotka FoKoPolla on vielä mahdollisuus ohittaa sarjataulukossa. FoKoPo jatkaa voitosta huolimatta sarjataulukon jumbona, mutta MuKi ja Järvenpään Raiders ovat edellä vain yhden voiton enemmän keränneinä.

Helppoa ei FoKoPon kipuaminen putoamisviivan päälle vieläkään ole. Sen pitäisi voittaa jäljellä olevasta seitsemästä pelistään todennäköisesti noin viisi.

Williams heitti loppukirin

Tasaisessa pelissä MuKi kasvatti toisen jakson lopulla taukojohtonsa kuuteen pisteeseen.

Kolmannella jaksolla FoKoPo nousi jo kuuden pisteen johtoon, mutta MuKin rykäisy käänsi saman jakson aikana vieraille yhtä suuren edun.

MuKi johti kolme minuuttia ennen loppua 83-77, mutta Isaac Williamsin johdolla peli tasoittui.

Jarett Croff heitti 22 sekuntia ennen loppua FoKoPon johtoon 86-85. MuKi sai vielä viimeisen hyökkäyksen, mutta ei onnistunut korinteossa.

Williams nousi voittajien tehomieheksi toisella peräkkäisellä 34 pisteen saaliillaan. Heittokone pommitti kolmoset komeasti 8/7.

Croff keräsi 21 pisteen lisäksi 14 levypalloa. Arnold Fripp heitti 13 pistettä.

– Peliesitys ei ollut sitä halusimme, mutta voitto on tietysti tärkein. Vain viiden minuutin pätkä kolmannen jakson alussa oli sellaista peliä kuin piti, totesi FoKoPon valmentaja Petteri Molenius.

Vauhdikas MuKi

Sarjatulokas MuKi on nuorten miesten hanakasti heittävä joukkue, joka pistää vauhtia sekä palloon että jalkoihinsa. Joukkueessa on viisi pelaajaa, jotka ovat saaneet tällä kaudella peliminuutteja farmikumppaninsa KTP:n korisliigajoukkueessa.

Feeniksissä tehokkaimpia olivat Emil Uotila 21:llä, Markus Rautasalo 20:llä ja Tuomo Antikainen 19 pisteellä. FL

Uusimmat

Näkoislehti

9.4.2020

Fingerpori

comic