Urheilu Forssa

FoKoPon yllätys suli kolmannen jakson virheisiin

Märsky-tappio pudotti Koripojat sarjan jumboksi.
Uusi amerikkalaissentteri Jarett Croff tuo voimaa FoKoPon korinaluspeliin. Kuva: Lassi Puhtimäki
Uusi amerikkalaissentteri Jarett Croff tuo voimaa FoKoPon korinaluspeliin. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Koripojat ei pystynyt yllättämään A-divisioonassa voitosta voittoon edennyttä sarjakärki HBA-Märskyä torstaina Feeniksissä. FoKoPo aloitti hyvin, mutta sortui kolmannen jakson menetyksiin ja huonoihin heittoihin. Märsky otti kauden 12 voittonsa pistein 75–85 (40–38).

– Olen pettynyt lopputulokseen, vaikka vastassa oli tappioton sarjakärki. Märskyllä oli pelaajia poissa ja meillä paras miehistömme, nyt oli se hetki, kun Märsky olisi ollut kaadettavissa, FoKoPon valmentaja Petteri Molenius sanoi pelin jälkeen.

FoKoPo aloitti ottelun hyvin ja piti vieraita pitkään ahtaalla. Uusi sentteri Jarett Croff toi jämäkkyyttä korin alle, mutta toisaalta siirsi Arnold Fripp Jr:ää hieman uuteen, oudompaan rooliin.

FoKoPo johti peliä vielä puoliajalla, mutta kolmannella jaksolla kotijoukkueen peli puuroutui. Kun FoKoPo takelteli, Märsky pisti kolmosia pussiin ja karkasi. FoKoPo pystyi päätösjaksolla vielä pieneen kiriin, mutta ei päässyt iskuetäisyydelle.

Energinen Märsky oli tasaisen vahva. FoKoPosta pisteitä teki vain aloitusviisikko, penkiltä ei saatu torstaina pinnan pinnaa. Fripp upotti 26 pistettä, Croff nosteli 21 pinnaa ja kahmi 15 levypalloa. Isaac Williams haki heittoaan ja sai kasaan vaatimattomalla tarkkuudella 14 pistettä.

– Saimme Croffilta sitä mitä tilasimme. Emme kaatuneet levypallopeliin, vaan voitimme levyrit tällä kertaa.

Tappio tiesi sitä, että FoKoPo putosi A-divarin hännille, sillä Raiders Basket nousi ohi kaadettuaan Pyrintö Akatemian. FoKoPo on voittanut kolmestatoista pelistään kaksi. Joukkueen seuraava ottelu on ensi viikon perjantaina Kristikaa vastaan Turussa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.5.2020

Fingerpori

comic