Urheilu Forssa

Forssalaisseurojen kausikortteja tulossa kirjastolainoiksi

Forssan kirjastosta voinee pian lainata pääsylipun peleihin.
Kirjastokortilla voi saada pian kausikortin. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kirjastokortilla voi saada pian kausikortin. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssalaisseurat ovat toteuttamassa Korisliigassa pelaavan Helsinki Seagullsin lanseeraamaa ideaa, jossa Seagullsin otteluun pääsee ilmaiseksi kirjastosta lainatulla kausikortilla.

Helsingissä Töölön kirjastossa on neljä Seagullsin kausikorttia, joita voi lainata kirjastokortilla. Lainaksi saa kaksi korttia kerralla viikon ajaksi. Lainaa ei voi heti uusia, mutta kortin voi myöhemmin lainata uudestaan jos niitä on vapaana.

Jääkiekon puolella liigaseura Jukurit nappasi tällä viikolla kiinni Seagullsin ideasta ja päätti toteuttaa vastaavan kampanjan Mikkelissä.

 

Forssalaisseuroista ainakin Alku ja FoKoPo ovat toteuttamassa samanlaisen markkinointitempauksen koripallopeleihinsä.

– Mietin ideaa kun näin Seagullsin uutisen. Harkitsemme asiaa ja oikeastaan voin sanoa, että todennäköisesti toteutamme sen, kertoo Alun koripallon johtokunnan puheenjohtaja Jyrki Tulander.

Alulla ja FoKoPolla on viime kauden tapaan yhteisiä kausikortteja ja idea on toteutumassa FoKoPossakin.

– Asiasta on puhuttu ja idea on mielestäni tosi hyvä. Olemme ehdottomasti toteuttamassa sitä, sanoo FoKoPon puheenjohtaja Arja Kotavuo.

Korttikampanja vaatii tietysti myös kirjaston hyväksynnän. Forssan kaupunginkirjastossa asiaa käsitellään seuraavassa palaverissa.

 

Myös jääkiekon puolella Forssan Palloseurassa kausikorttilainaa pohditaan.

– Se on harkinnan arvoinen juttu, josta varmaan keskustellaan seuraavassa johtokunnan kokouksessa, toteaa FPS:n johtokunnan jäsen Timo Tukia.

– Kaipaamme lisää yleisöä, mutta toisaalta rahakin on tarpeen. Voisi ajatella, että kausikortin lainaaja innostuisi tulemaan peliin toisenkin kerran lipun maksajana, Tukia aprikoi.

 

FPS:llä on forssalaisseuroista eniten kausikortteja, nelisensataa kappaletta.

FPS:n kotipeleissä on ollut tämän kauden alussa noin 350-450 katsojaa.

Alun ensimmäisessä naisten Korisliigan kotipelissä yleisömääräksi ilmoitettiin vajaat 400 ja FoKoPon viime sunnuntain sarja-avauksessa vajaat 300. FL

Uusimmat

Näkoislehti

2.7.2020

Fingerpori

comic