Urheilu Forssa

Valtuusto ratkaisee joustokaukalon kohtalon ensi maanantaina – Lisämäärärahaa ei ehkä tarvitakaan

Kaupunginhallitus ehdottaa hankinnan maksamista tämän vuoden peruskorjausmäärärahoista lisämäärärahan sijaan
Forssan jäähalliin on kaavailtu joustokaukaloa, jotta FPS voisi päästä pelaamaan Mestistä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan jäähalliin on kaavailtu joustokaukaloa, jotta FPS voisi päästä pelaamaan Mestistä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan kaupunginhallitutus totesi perustelluksi ja tarkoituksenmukaiseksi sen, että kaupunginvaltuusto päättää joutokaukalon hankinnasta Forssan jäähalliin.

Kaupunginhallitus ehdottaa valtuuston hyväksyvän jäähallin kaukalon vaihtamisen joustokaukaloksi kuluvana vuonna ja 120 000 euron määrärahan osoittamisen tarkoitukseen. Joustokaukalon hankintakustannukset on määrä maksaa valtuuston vuodelle 2020 myöntämistä erittelemättömien pienten peruskorjauskohteiden määrärahasta.

Kaupunginjohtajan alkuperäinen päätösehdotus oli, että kaupunginhallitus ehdottaisi valtuustolle, että valtuusto hyväksyy kuluvan vuoden talousarvion investointiosaan 120 000 euron lisämäärärahan joustokaukalon hankintaan ja määrärahan kattamisen vieraan pääoman muutoksin. Hankinnan maksamista peruskorjauskohteiden määrärahasta esitti keskustelun kuluessa Jouko Haonperä (kok.) usean kaupunginhallituksen jäsenen kannattamana. Puheenjohtaja totesi keskustelun päätteeksi kaupunginhallituksen olleen asiasta yksimielinen.

Valtuusto kokoontuu tulevana maanantaina

Viime viikolla kaupunginhallitus esitti yhdyskuntalautakunnalle, että se hyväksyisi jäähallin kaukalon vaihtamisen joustokaukaloksi kuluvana vuonna ja että joustokaukalon hankintakustannukset maksetaan valtuuston vuodelle 2020 myöntämistä erittelemättömästä pienten peruskorjauskohteiden määrärahasta. Yhdyskuntalautakunta päätti kuitenkin esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus vie jäähallin joustokaukalon hankinta- ja rahoituspäätöksen kaupunginvaltuuston käsittelyyn.

Forssan Palloseuralle tarjotun Mestis-paikan edellytyksiin kuuluu pelaaminen joustokaukalossa.

Kaupunginvaltuuston kokous pidetään maanantaina 11. toukokuuta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic