Urheilu Forssa

Forssan keilahalli sai uuden yrittäjän – Jarmo Kalliola aikoo lisätä kilpailuja ja tiputtaa hintoja

Jarmo Kalliola aikoo kehittää hallia niin kilpailijan kuin harrastajan näkökulmasta.
Jokioislainen Jarmo Kalliola aloittaa Forssan keilahallin yrittäjänä. Hallin ovet avautuvat asiakkaille maanantaina. Kuva: Lassi Puhtimäki
Jokioislainen Jarmo Kalliola aloittaa Forssan keilahallin yrittäjänä. Hallin ovet avautuvat asiakkaille maanantaina. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan keilahalli avautuu kesätauon jälkeen maanantaina uuden yrittäjän johdolla. Jokioislainen Jarmo Kalliola on pitkän linjan keilaaja ja jatkossa häntä nähdään molemmin puolin keilahallin tiskiä.

– Työpaikkani etanolitehdas ajettiin alas kesäkuussa ja työvelvoite päättyy elokuun lopussa. Yrittäjyys Forssan keilahallilla on käynyt aiemminkin mielessä ja päätin kysellä tilannetta aiemmilta yrittäjiltä. Pääsimme asiasta yhteisymmärrykseen ja torstaina liiketoiminta siirtyi minun nimiini, Kalliola taustoittaa.

– Kyllähän Forssassa on toimiva keilahalli oltava. Meillä on rekisteröityneitä keilaajia noin 190, aktiiveja toki hieman vähemmän, hän jatkaa.

Kaikki kuusi työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä Kalliolan yrityksen palveluksessa.

Uusi yrittäjä ei aio tehdä suuria muutoksia hallilla, mutta monenlaista pientä on luvassa. Suurin näkyvä muutos on se, että jatkossa keilahalli on avoinna ympäri vuoden jokaisena päivänä. Aiemmin halli oli suljettuna kesällä kolmen kuukauden ajan. Ensi kesäksi Kalliola aikoo kehittää terassitoimintaa keilahallin ulkopuolella. Hän muistuttaa, että hallin edusta Loimijoen rannassa ilta-auringon laskiessa on upea miljöö.

Vanha yrittäjä vei biljardipöydät mennessään, Kalliola aikoo hankkia uuden pool- ja snooker-pöydän. Keilahallin puolella tehdään ainakin aluksi lähinnä pientä pintaremonttia.

Kalliola aikoo kehittää hallia sekä kilpailijoiden että harrastajien näkökulmasta.

– Firmakeilaus on ollut tauolla kolmisen vuotta, ja se on tarkoitus herättää uudelleen henkiin. Haluan kehittää myös seuratoimintaa yhdessä seurojen kanssa, jotta saisimme lajin pariin lisää etenkin nuorempaa väkeä. Nykyiset kilpailut säilyvät, mutta vierasheittäjiä houkutellaan lisäämällä niin sanottuja non stop -vuoroja, eli hallilla voi heittää kilpailuja koska vain, jos siellä on tilaa.

Kalliola houkuttelee massoja keilaamaan tarkistamalla hintoja alaspäin. Suositut lasten synttärikutsut säilyvät keilahallin ohjelmistossa.

– Saunaosaston käyttöä pyritään lisäämään ehostamalla sitä. Myös ruokapuolta kehitetään. Alussa otetaan mukaan pikaruokatarjontaa, jatkossa ehkä muutakin. Anniskeluluvat säilyvät entisellään. Moni asia riippuu siitä, millaisen suosion keilahallin toiminta saavuttaa, Kalliola kertoo. FL

Forssan keilahalli avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 5. elokuuta kello 10.

Uusimmat

Näkoislehti

12.7.2020

Fingerpori

comic