Urheilu Forssa

Forssan Suvi-ilta järjestetään ensi vuonnakin – "Pääsimme taloudellisesti tästä vuodesta niukasti plussan puolelle"

Viime hetkillä perutun tapahtuman päävetovastuun kantanut Harri Merta kiittelee vuolaasti yhteistyökumppaneita.
Forssan Suvi-illassa ei ole päästy kahteen kesään juoksemaan ja pyöräilemään. Ensi vuonna yritetään jälleen. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan Suvi-illassa ei ole päästy kahteen kesään juoksemaan ja pyöräilemään. Ensi vuonna yritetään jälleen. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Suvi-illan liikuntatapahtuman ystäville iloisia uutisia: Tapahtuman järjestäjän Forssan Salama ry:n edustaja Harri Merta lupaa, että Suvi-ilta järjestetään ensi vuonna – edellyttäen tietysti, että koronarajoitukset ovat siihen mennessä poistuneet.

Suvi-illan juhlatapahtumaa (30. kerta) on yritetty järjestää jo kahdesti, mutta viime ja tänä vuonna tapahtuma jouduttiin perumaan koronarajoituksista johtuen. Tänä vuonna tapahtuma jouduttiin perumaan vain muutama viikko ennen h-hetkeä, vaikka siihen oli kertaalleen saatu lupa Etelä-Suomen aluehallintovirastolta.

Merran mukaan tänä vuonna päästiin taloudellisesti niukasti plussan puolelle, vaikka pitkälle viedyt järjestelyt aiheuttivat kuluja. Lopullinen tilinpäätös valmistuu tosin vasta myöhemmin.

– Suvi-ilta–lehti pelasti meidät taloudellisesti. Kiitos kuuluu yhteistyökumppaneille, joista valtaosa maksoi sovitun mukaisen summan. Olin henkilökohtaisesti kaikkiin yhteistyökumppaneihin yhteydessä hieman ennen laskun lähettämistä ja he ymmärsivät hienosti meidän tukalan tilanteemme, Merta kiittelee.

Alusta asti eli 1990-luvulta Suvi-illan järjestelyissä mukana ollut ja pari viimeistä vuotta jälleen päävetovastuun kantanut Merta on vetäytymässä pienempään rooliin. Uutta vetäjää Merran paikalle on jo katsastettu, ja muutama potentiaalinen ehdokaskin on tarjolla.

– Keskustelemme seuraajastani yhdessä Salaman puheenjohtaja Kauko Nyströmin kanssa heinäkuun puolivälissä, Merta kertoo. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic