Urheilu Forssa

FoSu ei antanut periksi, mutta taipui EräViikingit Idälle C2-poikien SM-sarjassa

Lohkojohto säilyi tappiosta huolimatta.
ErVi oli sunnuntaina liian vahva FoSun pojille. FoSun viimeisen osuman tehnyt Miro Vihreäsaari tuomassa palloa vauhdilla ylös. Kuva: Lassi Puhtimäki
ErVi oli sunnuntaina liian vahva FoSun pojille. FoSun viimeisen osuman tehnyt Miro Vihreäsaari tuomassa palloa vauhdilla ylös. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Suupparit taisteli loppuun asti, mutta taipui EräViikingit Idälle C2-poikien SM-sarjassa maalein 4–8 (1–2, 2–4, 1–2) sunnuntaina Forssassa. Tappiosta huolimatta FoSu säilytti lohkonsa kärkipaikan, tosin neljä joukkuetta on tiiviisti yhden pisteen sisällä.

– SM-sarja on alkanut paremmin kuin osasimme odottaa. Jos joku olisi viime juhannuksena sanonut, että olemme marraskuussa SM-sarjan kärjessä, häntä ei olisi kukaan uskonut, myhäilivät FoSun C2-joukkueen valmentajista Marko Ikonen, Mikko Rekola ja Kristian Engman.

FoSu on pelannut C2-poikien SM-sarjassa nyt 12 ottelua. 9 voittoa, 3 tappiota ja 1 tasuri ovat tuottaneet 20 pistettä.

– Meidän tavoitteenamme on selvitä lohkossa neljän parhaan joukkoon ja sitä kautta pudotuspeleihin, valmentajat kertoivat.

FoSun vahvuutena on periksi antamaton taisteluilme ja maalintekotaito. Joukkue on tehnyt lohkossa selvästi eniten maaleja. FoSu on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja 109 kertaa, kun eilisillan vastus ErVi on tehnyt toiseksi eniten kasseja, 74.

Laadukas vastus

FoSu voitti perjantaina viikonlopun ensimmäisessä pelissään Wirmon, mutta sunnuntaina ErVi oli liian tuhti pala. Isokokoinen ja nopea vierasjoukkue vei peliä alusta asti.

FoSu piti maalilukemat tasaisena vielä avauserän, mutta toisessa ErVi karkasi.

– ErVi on laadukas joukkue, se oli tänään parempi jokaisella osa-alueella. Hyvin pojat kuitenkin taistelivat loppuun asti, Ikonen sanoi.

FoSun maaleista vastasivat Elmo Ikonen, Viljami Engman, Tuomas Suoniemi ja Miro Vihreäsaari. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic