Urheilu Turku

FoSu ei jatka salibandyn kakkosdivisioonassa

FoSu pöllyttää verkkoja ensi kaudella Divarissa tai Suomisarjassa. Kuva: Lassi Puhtimäki
FoSu pöllyttää verkkoja ensi kaudella Divarissa tai Suomisarjassa. Kuva: Lassi Puhtimäki

FoSu varmisteli kakkosdivisioonassa runkosarjan lohkovoittoaan, kun se haki SB Hirvensalosta vierasvoiton 6-4 (1-0 4-2, 1-2).

Peli oli kaksijakoinen. FoSu karkasi sen puolivälissä jo 5-0 johtoon. Kotijoukkueen kiri kantoi kolmannessa erässä 5-3 lukemiin ja minuuttia ennen loppua 6-4 loppunumeroihin.

FoSusta Kalle Laukkanen keräsi tehopisteet 1+2. Maaleja tekivät myös Saku Kartano, Aatu Korpi-Seppälä, Markus Lintula, Ville Salomäki ja Jesse Aaltonen.

FoSulla on runkosarjasta jäljellä vielä kaksi peliä.

Suomisarja aloittaa

Jo pitkään on ollut selvillä se, että FoSu ei jatka ensi kaudella kakkosdivisioonassa. FoSu lähtee viime kauden tapaan karsimaan noususta Divariin, mutta jos nousu ei onnistu se pelaa ensi kaudella uudella tasolla Suomisarjassa.

Suomisarja perustetaan valtakunnan kolmanneksi korkeimmaksi sarjatasoksi Divarin ja 2. divisioonan väliin. Uuteen sarjaan pääsee kustakin kakkosdivisioonalohkosta kuusi parasta joukkuetta poislukien Pohjoinen, jonka joukkueet eivät osallistu Suomisarjaan. 30 joukkueesta kaksi nousee karsintojen kautta nyt keväällä Divariin, josta kaksi viimeistä putoavat tilalle Suomisarjaan.

Suomisarja alkaa ensi kaudella kolmessa kymmenen joukkueen lohkossa. FL

Asiasanat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

31.3.2020

Uusimmat