Urheilu Forssa

FoSu jatkoi maalijuhlia murskavoitolla

Kolmessa viime pelissä heilahtanut 41 maalia.
Joe Koppanen keräsi FoSulle viisi maalia. Kuva: Lassi Puhtimäki
Joe Koppanen keräsi FoSulle viisi maalia. Kuva: Lassi Puhtimäki

FoSu vahvisti kakkosdivisioonassa lohkojohtoaan ja jatkoi maalijuhlia, kun salolainen IBK Meda murskaantui Forssassa peräti 16-2 (6-1, 6-1, 4-0).

Vieraat pääsivät tekemään avausmaalin, mutta sen jälkeen FoSu mätti 11 minuutissa kuusi osumaa. Jo tässä vaiheessa Joe Koppanen ja Kalle Laukkanen merkkauttivat kaksi maalia mieheen.

Peli repesi toisessa erässä ja etenkin sen lopulla, kun FoSu iski neljä ylivoimamaalia salolaispelaajan hankittua suunsoitosta ulosajon ja viiden minuutin alivoiman. Puolustaja Saku Kartano räväytti ylivoimalla puhtaan hattutempun eli kolme maalia runsaassa kolmessa minuutissa.

FoSun ykköskentässä Koppanen rohmusi tehopisteet 5+1, Kartano 3+1 ja toinen puolustaja Matti Mertanen 0+3. Kolmeen tehopisteeseen ylsivät myös Kalle Laukkanen (3+0) sekä Kainulaisen veljekset Leevi ja Veeti, molemmat 0+3 merkinnöin.

Puolustus tyydytti valmentajaa enemmän

Neljännen peräkkäisen voittonsa ottanut FoSu on mättänyt kolmessa viime pelissä peräti 41 maalia, kun kahdessa edellisessä syntyi 12 ja 13 osumaa.

– Se on hyvä lukema, mutta olen enemmän tyytyväinen siitä, että kahdessa viime pelissä on molemmissa päästetty vain kaksi maalia. Meillä oli aiemmin puolustuksessa vaikeuksia, totesi FoSun valmentaja Ville Into.

– Tahmean alun jälkeen pääsimme omalle tasollemme, vaikkei tämä kauden parasta peliämme ollut, Into huomautti.

Hiljainen hetki valmentajan muistolle

Ennen pelin alkua pidettiin hiljainen hetki FoSun edustusjoukkueen ja juniorien valmentajana toimineen Janne Roinisen muistoksi. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

25.2.2020

Uusimmat