Urheilu Forssa

FoSu jyräsi Karhukoplan ja otti avausvoiton kuluvan kauden 2. divisioonassa

Kalle Laukkanen teki FoSulle kaksi maalia KaKoa vastaan. Kuva: Tapio Tuomela
Kalle Laukkanen teki FoSulle kaksi maalia KaKoa vastaan. Kuva: Tapio Tuomela

Säkyläläinen Karhukopla kesti reilun erän FoSun kyydissä perjantaina Forssassa. Toisessa erässä pienen ryhmän jalkeille saaneen KaKon meno sitten hyytyi ja Suupparit pääsi nauttimaan ensimmäistä voitostaan kauden 2. divisioonassa 7–2 (1–1, 3–0, 3–1). Ensimmäisessä sarjapelissään FoSu hävisi maalilla SalBalle.

– Ehjä peli, hyvä ilme ja 7–2-voitto. Täytyy olla tyytyväinen, FoSun valmentaja Ville Into sanoi.

Avauserä Forssassa painettiin tasanumeroin, vaikka FoSulla olikin paikkoja vieraita rutkasti enemmän. Viljo Hautala vei FoSun johtoon, mutta KaKon Tommi Erkkilä tasoitti siirretyn rangaistuksen aikana 1–1:en. 

FoSun ensimmäisen maalin syöttänyt Saku Kartano siirsi kotijoukkueen toisessa erässä 2–1-johtoon. Ja lisää tuli, kun Kalle Laukkanen ja Viljo Hautala veivät Suupparit jo kolmen maalin karkumatkalle.

Päätöserässä oli jo hieman namuttelun makua, kun KaKo väsyi ja FoSu pyrki tekemään kauniita kasseja. Kalle Laukkanen, Eelis Brusin ja Leevi Kainulainen tekivät vielä maalin mieheen, KaKokin osui kerran.

– Tämä oli meiltä paljon parempi peli kuin SalBaa vastaan Raumalla. Liikettä oli enemmän ja asennekin oli kohdillaan, Into sanoi. FL

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic