Urheilu Forssa/Turku

FoSu vahvisti asemiaan lohkon kärjessä: Tuomisina varma voitto Turusta

FBC Turku II putosi Suupparien kyydistä.
Joe Koppanen teki FoSulle kaksi maalia FBC Turku kakkosta vastaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Joe Koppanen teki FoSulle kaksi maalia FBC Turku kakkosta vastaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Suupparit jatkaa vahvaa menoaan 2. divisioonan länsirannikon lohkon kärjessä. FoSu otti lauantaina jo seitsemännen perättäisen voittonsa, kun se kukisti vieraissa FBC Turku II:n osumin 4–11 (1–3, 2–3, 1–5).

16 ottelua pelanneella FoSulla on koossa 39 pistettä. Toisena olevalla SBS Wirmolla on 34 pistettä, ja joukkue on pelannut yhden ottelun Suuppareita enemmän. FoSulla on runkosarjassa jäljellä vielä neljä ottelua, Wirmolla vain kolme. FoSun runkosarjavoitto on lähellä ja ainakin kakkossija ja samalla kotietu pudotuspeleihin ovat jo hanskassa.

– Ei tässä ole syytä herpaantua, vaan meidän täytyy saada pidettyä käyrä ylöspäin. Peliä pitää vielä kehittää, parantamisen varaa löytyy, joukkueen valmentaja Ville Into totesi.

FoSu vei lauantain ottelua Turussa alusta asti. Lohkon toiseksi viimeisenä majaileva kotijoukkue sinnitteli aikansa, mutta putosi kolmannessa erässä kyydistä.

– Peli oli koko ajan näpeissä, mutta meidän pieni tehottomuus kahdessa ensimmäisessä erässä antoi Turulle mahdollisuuden pysyä mukana. Tämä oli rutiinivoitto, mitään ihmeellistä ei tarvinnut esittää, vaikka tekeminen oli kyllä ihan hyvällä tasolla, totesi Into.

FoSu jatkaa sarjaa ensi perjantaina kotipelillä, kun Forssaan saapuu neljän joukkoon yrittävä FBT PiTu. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

4.4.2020

Uusimmat